Ons verhaal

Over Edelga

onze geschiedenis

Introductie

Hoe is Edelga ontstaan? Uit een passie. Wij houden van millimeterwerk en het creëren van mooie, unieke producten. Het is onze drijfveer om het ontwerp werkelijkheid te maken dat de klant voor ogen heeft. Edelga is een familiebedrijf en wordt gerund door Roy en Monica Galis. 

” Wij doen dit samen, met liefde voor het vak en voor elkaar “

Wij staan voor een goede service, persoonlijke communicatie en A-kwaliteit. Wij komen onze afspraken na. Met onze 17 jaar lange ervaring van kunnen wij deze waardes onze persoonlijkheid noemen. Op onze website, social kanalen en in de nieuwsbrief, laten wij onze verschillende producten en afgeronde projecten zien. Wij laten zien welk vakmanschap achter Edelga schuilt, door u een kijkje achter de schermen te geven. 

PRODUCTIE, ENGINEER & EIGENAAR

Roy Galis

Ik ben Roy Galis, ruim 7 jaar geleden ben ik begonnen aan dit avontuur. Hoe is Edelga dan bestaan? Tijdens de eerste 4 jaar werkte ik naast Edelga nog als ZZP-specialist lassen. Afgelopen jaar heb ik de beslissing gemaakt om mij volledig op Edelga te storten, vanwege de passie die ik steeds sterker voelde.

Met ruim 20 jaar ervaring is geen uitdaging voor mij te klein. Ik kom uit de Cryogene industrie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Deze ervaring pas ik toe in het maken van Edelga’s producten. Ik heb veel materiaalsoorten voorbij zien komen; Aluminium, Cortenstaal, RVS en staal. Van deze materialen kunnen en hebben wij al vele producten gemaakt. In de industrie waar ik uit kom, stond ik vaak voor uitdagende, unieke klussen. Hierdoor ben ik nu gespecialiseerd in maatwerk producten. Standaard is ook mogelijk, maar ik houd persoonlijk van uitdaging en ik wil graag het mooiste, uniekste ontwerp maken die een echte toevoeging is aan uw tuin. Brainstormen en samen sparren over uw ontwerpen doe ik dan ook graag en bij een technische vraag bent u aan het juiste adres. Neem contact met mij op!

BACK OFFICE & EIGENAAR

Monica Galis

Ik ben Monica Galis, partner van Roy. Edelga is bij Roy ontstaan. Toen hij aan dit avontuur begon, heb ik hem vanaf het begin af aan bijgestaan. Ik geloofde en geloof in de kracht van Edelga en in haar toevoeging in de markt. Door het enthousiasme van Roy en onze passie voor de zaak heb ik besloten om volledig aan Edelga verder te bouwen. In 2021 ben ik dan ook mede-eigenaar geworden. 

Met mijn geschiedenis als Stewardess en Badkamer ontwerper/administratief medewerker vind ik persoonlijk klantencontact ontzettend belangrijk. Daarom ben ik ook diegene die de telefoon oppakt en even een gezellig praatje maakt. Ik ben er voor de administratieve werkzaamheden; om o.a. offertes te maken en bestellingen te plaatsen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!