Nico Laan
Nico Laan
Lees verder
Roy komt langs om de wensen van de klant specifiek te bespreken, geeft goede tips om een mooi(er) resultaat te krijgen. De aan ons geleverde bakken (voorjaar 2021) zijn door de matige zomer al prachtig verkleurd en geven de tuin een robuuste uitstraling.
Danique Delien
Danique Delien
Lees verder
Super blij met onze maatwerk plantenbakken! Mooie kwaliteit en voldoen helemaal aan de verwachting. Goede service en een fijn contact. Erg tevreden van offerte tot aflevering. Aanrader!
Andre Sanberg
Andre Sanberg
Lees verder
Eindelijk een plantenbak gevonden en het bedrijf die met je meedenken. Ik wilde hem als hout opslag gebruiken. En dan wordt er gelijk meegedacht. 1 profiel omgedraaid dat er geen water in blijft staan. En ja bijna binnen 1 week geleverd. Waar vind je dat nog. Dus bedankt en foto's volgen nog eerst lekker later roesten..
Arjan Jenema
Arjan Jenema
Lees verder
Mooie en van hoogwaardige kwaliteit maatwerk producten vlot en volgens afspraak geleverd. Wij van Natuurvol Tuinen doen daarom graag zaken met Edelga!
John Koomen Tuinen
John Koomen Tuinen
Lees verder
Van offerte-aanvraag tot offerte tot uiteindelijk product, het is prettig samenwerken met Edelga. De respons is vriendelijk en snel en de geleverde materialen zijn van goede kwaliteit en geheel volgens (eigen) ontwerp. Soms is meedenken vanuit een leverancier gewenst en dat is iets waarin Edelga zich onderscheidt van andere leveranciers. Ergo; samenwerken met Edelga kan alleen maar goed gaan, niets op aan te merken.
Aaron Staal
Aaron Staal
Lees verder
Ik ben enorm blij met het resultaat van de plantenbakken en de goede service. Ik zal Edelga zeker aanraden!!
Adne Veeneman
Adne Veeneman
Lees verder
Al meerdere bestelling bij dit bedrijf geplaatst. Kwaliteit staat hier centraal en er wordt vakkundig meegedacht om de maatwerk bestellingen te realiseren. Een echte aanrader!

Bekijk onze producten

Bij Edelga maken we allerlei producten op maat, van plantenbakken tot buitenhaarden en banken. De meest aangevraagde producten vindt u hier.
Bent u op zoek naar een ander product? Neem dan contact met ons op, wij maken bijna alles!