DE VOORDELEN VAN CORTENSTAAL

Cortenstalen tuinproducten

Wij vertellen u graag wat de voordelen zijn van Cortenstaal. Cortenstaal is een metaal opgebouwd uit verschillende elementen

Al deze elementen bij elkaar zorgen voor de eigenschappen van het materiaal, zoals sterkte, weerbestendigheid en de uitstraling. Het kenmerkende aan Cortenstaal is de roest bruine kleur. Deze roestbruine kleur wordt gemaakt door vocht en zuurstof. De oxiderende laag beschermt tevens het onderliggende materiaal zodat deze bestendig is tegen doorroesten.

Zonder enige extra behandeling roest dit materiaal steeds mooier. Het Cortenstaal is ontwikkeld met als doel, weerbestendig te zijn. Dit betekend dat zodra het product in de buitenlucht terecht komt het roest proces zal starten.

Andere voordelen van Cortenstaal is dat het een onderhoudsarm product is en dat deze langer meegaan dan andere producten. Het materiaal straalt warmte uit en in combinatie met kleur en groen geeft het sfeer in elke tuin. Hier bedoelen wij onder andere mee:
– Landelijke tuinen
– Moderne tuinen
– Klassieke tuinen
– Stoere tuinen
– Levendige tuinen;

Maar ook in binnentuinen en bedrijfstuinen is Cortenstaal erg op zijn plaats. U kan kiezen tussen cortenstalen plantenbakken, trappen, keerwanden, muren, houtopslag en meer.

De voordelen van Cortenstaal:

Waarom kiezen voor Edelga?

INSPIRATIE VOOR JOU

Voorbeelden

metalen-muren-edelga2
metalen-muren-edelga1
de-voordelen-van-cortenstaal3

MEER WETEN

Nog vragen

Neem vooral contact met ons op dit kan via Telefoon, Mail en Whatsapp. Wij helpen je graag en beantwoorden je vragen.