Plantenbakken op maat

Of vraag direct een offerte aan

Op maat gemaakte plantenbakken van Edelga

Op maat gemaakte plantenbakken

Onze op maat gemaakte plantenbakken kunnen worden geleverd met of zonder bodem. Van jouw idee maken wij op maat gemaakte plantenbakken. Onze op maat gemaakte plantenbakken kunnen worden gemaakt van de volgende materialen:

Alle wensen zijn mogelijk met onze plantenbakken

Van jouw idee kunnen wij werkelijkheid maken. Wij verkopen namelijk de op maat gemaakte metalen plantenbakken in de volgende vormen:

Dus eigenlijk zijn alle vormen mogelijk.

Binnen 24 uur een reactie

Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren op uw (aan)vraag.

Tevredenheid gegarandeerd

U kunt erop vertrouwen dat u 100% tevreden zult zijn.

Gratis advies

Heeft u een vraag over uw project of product? Advies is bij ons altijd gratis.

Altijd scherp geprijsd

Ons aanbod van maatwerk is altijd scherp geprijsd. 

Edelga is gevestigd in Enkhuizen

Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Enkhuizen en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Lutjebroek en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Hoogkarspel en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Andijk en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Hoorn en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Zwaag en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Wervershoof en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Venhuizen en de rest van Nederland.

Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Lelystad en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Amsterdam en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Rotterdam en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Utrecht en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Arnhem en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Groningen en de rest van Nederland. Wij leveren onze op maat gemaakte plantenbakken aan Eindhoven en de rest van Nederland.

Kijk hier hoe je onze op maat gemaakte
plantenbakken kunt combineren

Onze op maat gemaakte plantenbakken zijn goed te combineren met onze op maat gemaakte muren en onze op maat gemaakte metalen trappen die wij ook verkopen. Kijk daarvoor op de productenpagina.